Àneu Ferrer defensa el Berguedà als Campionats d'Espanya de Natació Infantil

La nedadora berguedana finalitza 7a en els 200 metres esquena

Redacció
02 d'agost del 2017
Actualitzat a les 16:30h
Àneu Ferrer amb el seu  entrenador del Berga Resort, Xavi Vallribera
Àneu Ferrer amb el seu entrenador del Berga Resort, Xavi Vallribera | Cedida
La nedadora berguedana del Berga Resort Àneu Ferrer ha finalitzat els Campionats d'Espanya de Natació Infantil amb una meritòria 7a posició, a la final dels 200 esquena. Ho ha fet amb un temps de 2'28''88, baixant la seva marca personal, i finalitzant el conjunt de les proves amb uns resultats molt satisfactoris. 

Ferrer participava a les quatre proves dels Campionats a Màlaga, amb 400 esportistes més d'arreu de l'estat espanyol d'entre 14 i 16 anys. El seu objectiu, han informat, era baixar la seva marca en la sessió preliminar al matí i poder entrar en alguna de les finals de la tarda. Aquesta és la fita que va aconseguir els 200 metres esquena, mentre que en la resta va quedar entre les 20 primeres. 

Concretament, Ferrer va finalitzar 15a en 100 metres papallona, 19a en els 200 metres papallona i 20a en els 100 metres esquena. 

La berguedana participa als Campionats d'Espanya des del 2015. Una competició que completa el treball constant que realitza amb el seu entrenador, Xavi Vallribera, amb un nivell cada ay més exigent.
Arxivat a