Plantegen la 10a fase d'ampliació de l'abocador de Berga per 571.246,63 euros

El termini d'execució de les obres és de sis mesos

Redacció
01 d'agost del 2017
Actualitzat a les 16:18h

Abocador de Berga-Cercs Foto: Consell Comarcal del Berguedà


El passat ple del Consell Comarcal del Berguedà va aprovar el concurs públic per a la licitació de la realització de les obres del projecte d’adequació del dipòsit controlat de Residus Sòlids Urbans de la comarca del Berguedà. Aquest encara la seva 10a fase d’explotació, amb data límit de presentació d’ofertes fins el 7 de setembre, un termini d'execució de 6 mesos i un pressupost base de licitació és de 571.246,63 euros.

Ara, es procedirà a adequar el dipòsit controlat de Residus Sòlids Urbans per tal de continuar amb la seva utilització d’acord a l’autorització que disposa, de manera que s’executarà una nova mota de terres, així com els treballs complementaris de la impermeabilització de la mateixa i el lateral del vas, la recollida d’aigües semi-netes, una xarxa de recollida de gasos i una nova canalització de les aigües pluvials.

L’abocador de Font Ollera, gestionat pel Consell Comarcal del Berguedà, és una estructura fonamental per al Berguedà, una instal·lació singular i necessària.