Els comerciants de Berga reparteixen 1.000 bitllets de bus urbà per promoure la mobilitat sostenible

La campanya busca donar a conèixer el bus urbà entre els compradors de les botigues de Berga

Redacció
01 d'agost del 2017
Actualitzat a les 12:06h

Carrer major de Berga. Foto: Aida Morales


L’Ajuntament de Berga i la Unió de Botiguers i Comerciants Berga Comercial han començat a repartir bitllets de bus urbà entre els clients dels comerços locals, per tal de promoure la mobilitat sostenible i el comerç de proximitat entre els consumidors berguedans. Es tracta, ha informat el consistori, d’una iniciativa per fomentar l’ús del transport públic a l’hora d’efectuar compres en establiments locals. 

Concretament, durant les darreres setmanes s’han repartit 1.000 targetes de viatge de bus urbà perquè els usuaris puguin fer-ne ús de forma gratuïta. Aquestes surten de les botigues de l’entitat comercial que disposen d’un distintiu que fa referència a la campanya, per tal que els consumidors puguin facilitar-les fàcilment. 

El projecte, impulsat conjuntament entre el consistori i l’associació comercial, no només té l’objectiu de donar a conèixer el servei de bus urbà com a mitjà que facilita els desplaçaments dels ciutadans, sinó que al mateix temps vol fomentar una mobilitat sostenible que redueixi l’impacte mediambiental. Per últim, la campanya també vol posar en valor el comerç de proximitat i la cohesió del territori a través dels establiments que formen part de la xarxa comercial berguedana.
Arxivat a