L'Alternativa Rock continuarà sumant trajectòria a Guardiola de Berguedà aquest dissabte

L'esdeveniment s'inclou dins la Festa Major de Guardiola de Berguedà i incorporarà sortejos i activitats infantils

Redacció
02 d'agost del 2017
Actualitzat a les 11:00h

Alternativa Rock Foto: Alternativa Rock


L’Alternativa Rock torna, aquest cap de setmana al Berguedà, com una aposta diferent a les actuacions musicals típiques, inclosa dins de la Festa Major de Guardiola de Berguedà. Un esdeveniment, han informat els seus organitzadors, que acollirà tota una sèrie de grups variats, que van des de la cançó d'autor, fins a versions de rock, passant pel folk, el punk i la rumba. Aquest any, els grups que conformen el cartell seran Kelt, Mabel Flores Project, El Kiwi i la Tropical Band, Pikot Negre, Malos Tragos, Besos de Perro i Natband. 

Amb aquest festival alternatiu, l'objectiu de l'organització, tal com han dit, és continuar fomentant la música en directe, amb la finalitat que s'estableixi com una cita obligada per als seus joves amants. A més, el caràcter gratuït de l'esdeveniment el converteixen en un acte social i socialitzador, que apropa la música a tots els públics amb caràcter dinàmic i divertit.

L'Alternativa Rock segueix comptant amb la col·laboració de l'Ajuntament de Guardiola, així com també dels comerços locals. L'espai on se celebrarà serà la pista del camp de futbol i comptarà amb un servei de barra i entrepans a preus populars. Com a novetat d'aquesta edició, per altra banda, el festival s'iniciarà amb una gimcana infantil a les 17.00 hores, i també realitzarà el sorteig d'un pack de guitarra elèctrica i amplificador, com a col·laboració especial del Rock'n'Classics de Berga.

Arxivat a