El Trail Catllaràs d'aquest dissabte proposa desvetllar l'instint animal

Fins a 1.200 atletes participaran des de la Pobla de Lillet en el darrer trail del circuit MissionX3 amb tres curses (Ultra, Trail i Express) | Xavi Llamas surt com un dels favorits després dels bons resultats al Cap de Creus i Ulldeter

28 de juliol del 2017
Actualitzat a les 19:22h
Xavi Llamas surt com a favorit per guanyar al Trail Catllaràs el circuit MissionX3. | @klassmark

Enguany el circuit MissionX3 finalitza aquest dissabte 29 de juliol al massís de Catllaràs amb sortida i arribada a a la Pobla de Lillet i ho fa amb tres distàncies diferents. Serà el final d'aquest recorregut muntanyenc que es va iniciar el passat 7 de maig amb el Trail del Cap de Creus des de Roses i va continuar el 25 de juny a Camprodon amb el Trail Ulldeter.

El lema que mou aquest 207 el Trail de Catllaràs és "despertar l'instint animal", com si els corredors, homes i dones, haguessin de respondre a l'eco de la brama del cérvol per recórrer la serra, amb tres curses: Ultra (51 km i 3.500 m+), Trail (27 km i 1.700 m+) i Express (17 km i 1.000 m+). Les inscripcions a totes tres curses ja estan tancades, amb 1.200 corredors i corredores què asseguren una gran participació en un dissabte que, principi, serà assolellat i benigne.

La zona del Pirineu on es disputen les proves, un lloc de difícil accés, és ideal per la vida salvatge i també per la disputa d’aquests esports de muntanya. Les MissionX3 hauran passat per tres espais de gran interès natural del Pirineu català, des de la costa fins a l’interior, i tindran com a amfitrió el poblatà Marc Pérez, que va guanyar la modalitat de trail l'any passat i les MissionX3, en què Ernest Ausiró i Tina Bes van véncer en la prova reina.

El poblatà Marc Pérez va guanyar l'any passat la modalitat de trial i la MissionX3. Foto: @klassmark