L'Ajuntament de Puig-reig alerta d'empreses que menteixen sobre la qualitat de l'aigua del poble

El consistori assegura que la qualitat de l'aigua potable "està sanitàriament garantida pels controls establerts" per la llei

Redacció
28 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:00h

Aigua potable. Foto: NacióDigital


L'Ajuntament de Puig-reig ha emès un comunicat on aclareix que el servei municipal d'abastament d'aigua potable al poble està totalment garantit i que, a més, la potabilitat i qualitat de l'aigua "està sanitàriament garantida pels controls establerts" per la llei. El consistori ho ha volgut deixar clar, després de tenir coneixement que hi ha algunes empreses privades que qüestionen la qualitat de l'aigua potable del sistema públic del consistori, per tal de comercialitzar aparells domèstics de tractament d'aigua. 

"Si els nostres abonats reben trucades per fer analítiques de l'aigua, a l'interior del seu habitatge, es tracta d'empreses privades de venda d'aparells domèstics de tractament d'aigua", han afirmat. 

Davant d'aquesta situació, i per qualsevol aclariment, afirmen, els veïns del poble es poden posar en contacte amb el Servei Municipal d'Aigües Potables de l'Ajuntament. 
Arxivat a