El passeig de la Pau de Berga es tallarà dissabte i diumenge per les competicions de patinatge

La parada de taxis i la de busos es traslladarà a causa de la mateixa prova

Redacció
27 de juliol del 2017
Actualitzat a les 15:44h

Passeig de la Pau de Berga Foto: Aida Morales.


La zona del passeig de la Pau de Berga estarà tallada al trànsit el proper cap de setmana del 29 i 30 de juliol, a causa de les competicions de patinatge alpí en línia previstes. Serà en determinades franges horàries, ja que la via serà el carril de competició de la prova. 

Les afectacions es produiran el dissabte d’11.00 a 19.00 hores, i el diumenge de 6.00 del matí a 16.00 de la tarda. El circuit per a les proves s’instal•larà en el tram ascendent del Passeig de la Pau i ocuparà l’espai que va des del carrer Pere III fins la plaça de la Creu. Això provocarà talls de circulació en els accessos al passeig de la Pau en aquest tram. Paral•lelament, també es prohibirà l’accés al carrer Gran Via (des del passeig de la Pau al carrer Barcelona) i al carrer Pere III (des del passeig de la Pau al carrer Barcelona).     

Pel que fa als vehicles que accedeixin a la ciutat per l’entrada Berga Sud, podran circular per la carretera de Sant Fruitós fins a la rotonda de Guillem de Berguedà. Allà, els conductors que vulguin dirigir-se cap a la Rasa dels Molins, podran fer-ho a través dels carrers Guillem de Berguedà, Barcelona i Josep Maria Badia i Sobrevies. Tanmateix, es permetrà la circulació de vehicles per la carretera de Sant Fruitós en direcció al carrer del Roser, fent ús de la rotonda que hi ha a tocar de la benzinera. 

Per últim, les parades de taxis i d’autobús canviaran de lloc. La de taxis es traslladarà al carril de baixada del Passeig de la Pau, davant de l’oficina de l’entitat bancària BBVA (antiga Catalunya Caixa, mentre que la parada d’autobús se situarà al final de la carretera de Sant Fruitós (calçada lateral), en el tram més proper a la rotonda  de Guillem de Berguedà.  
Arxivat a