Els botiguers de Puig-reig organitzen una Shopping Night per fer fort el comerç i implicar la ciutadania

L'activitat serà el proper divendres 28 de juliol de les 20.00 i fins a mitjanit | Els comerciants creen la figura del Puig i la Reig, els dos nous personatges que dinamitzaran el comerç i acostaran els descomptes

25 de juliol del 2017
Actualitzat a les 19:01h
Roda de premsa de presentació de la Shopping Night de Puig-reig.
Roda de premsa de presentació de la Shopping Night de Puig-reig. | Aida Morales
Els botiguers de Puig-reig han sumat esforços i, des de la unitat d'una nova UBIC, s'han plantejat remuntar el comerç de la vila amb tot un conjunt d'activitats que s'iniciaran aquest proper divendres 28 de juliol amb una Shopping Night. Així ho han informat aquest dimarts en una roda de premsa, on han explicat alguns dels detalls d'aquesta nova festa, i han donat a conèixer els dos personats que, a partir d'ara, ajudaran a dinamitzar el comerç del municipi. 

A partir de les 20.00 hores de divendres i fins a mitjanit, doncs, el Puig i la Reig, dos personatges ficticis però que podrien ser qualsevol veí de Puig-reig, sortiran al carrer i es passejaran per les diferents botigues del poble repartint descomptes i regals. Aquest serà un dels al·licients que els comerciants utilitzaran per atraure els compradors, a banda d'activitats infantils i concerts. 

Segons ha explicat el president de la Unió de Botiguers, Toni Mujal, els comerciants volen convidar, així, tota la gent del poble a sortir al carrer, a comprar i a beneficiar-se de les promocions i descomptes que es posaran a l'abast de tothom. Una nit, ha precisat, derivada d'una renovació de la UBIC que, amb "nova energia", vol implicar tota la gent de Puig-reig i de la comarca.
 

La Reig i el Puig, els dos nous personatges dels comerciants de Puig-reig. Foto: Aida Morales


La nova Unió de Botiguers es va reformular fa un mes i mig, ha explicat Mujal, amb un nou tarannà de funcionament molt més participatiu i transversal. Actualment està composta per una seixantena de botigues i comerços, tot i que l'objectiu és ampliar el cercle i que els associats continuïn sumant. A partir d'aquesta Shopping Night, doncs, continuar organitzant activitats i promocions perquè "la gent compri, visqui i s'impliqui" en el poble.

Concerts i activitats infantils

A les 21.00 hores començaran els concerts de la Shopping Night. Serà de la mà de Mon Petit Món, un concert que es farà divendres a les 21.00 hores al carrer Llobregat amb Maribel Lara a la veu i Cecili Ruedas a la guitarra. 

Més tard, a les 22.30 hores, continuarà la música amb Gemma Vilanova i Martí Riera al carrer major, mentre que a la plaça de la Creu hi haurà activitats per als més petits, i també es podrà gaudir de tots els comerços oberts. 

Segons el regidor de Comerç, Josep Campos, aquesta activitat és una molt bona iniciativa pel poble, ja que fomenta que el comerç vagi "cada vegada a més", i que esdevingui un teixit "viu i actiu". 
Arxivat a