Food trucks, gastronomia, música, teatre i trens especials, a la Festa Major del Clot del Moro

Les activitats infantils, turístiques i històriques ompliran el paratge de Castellar de n'Hug durant dissabte

Redacció
20 de juliol del 2017
Actualitzat a la 13:14h
Clot del Moro Foto: Aida Morales

La Festa Major del Clot del Moro, el paratge de Castellar de n'Hug situat entre aquest municipi i la Pobla de Lillet, celebrarà aquest proper dissabte 22 de juliol la seva recuperada Festa Major, amb novetats i un major nombre d'actes que altres anys. Enguany, des de l'organització s'ha posat èmfasi, sobretot, en la gastronomia, motiu pel qual, aquest entorn, s'omplirà de food trucks, que ajudaran a completar l'oferta turística. 

Les activitats començaran a les 10.00 del matí de dissabte, amb un taller d'estampació tèxtil al Museu del Ciment Asland. A més, a les 10.30 es podrà assistir a visites teatralitzades amb Eusebi Güell i Gaudí, a través d'un paquet turístic combinat amb visites al museu, als Jardins Artigas i al Tren del Ciment. 

A les 15.30, 16.30, 17.30 i 18.30 hores hi haurà, per altra banda, trens especials amb cercaviles, que faran el recorregut del Tren del Ciment, des de l'estació de la Pobla de Lillet fins al Museu del Ciment del Clot del Moro i, a les 16.00 hores, un taller de bombolles de sabó gegants, mini disco i gimcana infantil. A més, durant la tarda hi haurà portes obertes al museu, per tal que tothom qui ho vulgui, el pugui visitar. 

El teatre arribarà al Clot del Moro a les 19.00 hores, amb l'obra "Déu", una interpretació on l'originalitat, la reflexió, l'absurd i l'humor negre de Woddy Allen apareixeran en escena. Una vegada hagi acabat hi haurà concert amb música tradicional amb Amadeu i CIA i, a les 20.30 hores, ball i sopar amb food trucks. Finalment, a les 21.30 hores hi haurà un tren especial que permetrà el retorn del Museu del Ciment a la Pobla de Lillet. 
Arxivat a