Organitzen un taller de comunicació i relacions interpersonals per a dones

L'activitat tanca el cicle de sortides i caminades organitzades per Òmnium Cultural

Redacció
18 de juliol del 2017
Actualitzat a les 16:31h
1200_1500388185cartell_dones_actives_juliol
1200_1500388185cartell_dones_actives_juliol
L'Àrea de Polítiques Migratòries del Consell Comarcal del Berguedà i l’Àrea de Serveis a les persones de l’Ajuntament de Berga, en el marc del projecte de cohesió social “Dones Actives”, han organitzat el taller de cloenda de les activitats d'estiu. Aquest és un taller de comunicació i relacions interpersonals, que es farà el proper dimarts 25 de juliol a les 10.00 al Centre Cívic de Berga, amb inscripcions limitades, que es poden fer per correu electrònic a puntdona@ajberga.cat o a l'Àrea Social - SIAD del consistori.

Amb aquest taller, han indicat, s'espera contribuir a crear espais de xarxa, interculturalitat i cohesió social entre les dones del municipi, en la línia de les activitats impulsades durant aquest primer quadrimestre de l'any, que s'han centrat en la realització de passejades culturals per diferents indrets de la ciutat, i que han comptat amb la participació d'un ventall variat de dones de diferents procedències, edats i cultures.  

Concretament, durant aquests mesos de juny i juliol s'han realitzat set caminades culturals, gràcies a la col·laboració de l'entitat Òmnium Cultural i la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Berga. Les participants han pogut fer un recorregut històric pel casc antic de la ciutat, una passejada pel Parc del Lladó, descobrir la poesia d’Aurora Bertrana, els indrets més amagats del Santuari de Queralt o conèixer de més a prop la història de Guillem de Berguedà, entre d'altres.
Arxivat a