natura

Els Bombers recullen desenes d'objectes, peces de roba i banderes del cim del Pedraforca

"Una bandera està bé, però 36 potser és excessiu", han criticat els membres del GRAE

per Redacció , 14 de juliol de 2017 a les 18:53 |
Estelades i objectes trobats al Pedraforca. | Bombers Grae
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Durant tot l'any, però especialment amb l'arribada del bon temps, el Pedraforca es converteix en una de les muntanyes més concorregudes de Catalunya per excursionistes i amants de l'esport. No obstant això, l'elevada afluència de gent no resta indiferent, i l'entorn natural que el conforma sovint s'omple d'objectes sobrevinguts.

Això és el que ha volgut posar de manifest el Grup d'Actuacions Especials (GRAE) del cos de Bombers de la Generalitat, que aquest dijous va recollir, en un ascens al cim de la muntanya, tot aquest conjunt d'elements, entre els quals corres, mocadors, cartes i banderes. 


"Una bandera està bé, però 36 potser és excessiu", han criticat a través de les xarxes socials. A més, han afirmat que "no cal" abandonar peces de roba i cartes, i han recordat que, si es vol mantenir neta la natura, no s'han "d'embrutar" els seus cims. 

 

Participació