Un altre àngel

per Bet Calderer , 14 de juliol de 2017 a les 23:00 |
Il·lustracions: Bet Calderer / Text: Bet Calderer
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Fa temps que la mare m'envia àngels.

Els reconec de seguida, tot i que no porten mai ales daurades ni baixen de cap cel estelat.


Els reconec perquè venen amb els temps grisos, quan els colors foscos et tenyeixen el dia a dia.

Vénen a salvar-te una mica i a vegades fan servir bons amics per acostar-se.


Són com eclipsis de llum enèrgica, fresca i positiva. Tot el que és negatiu no marxa, però ja no ho veus, perquè t'enceguen, reflecteixen.

I ara ja visc sabent que si em fan mal o venen mals temps m'enviaràs un àngel salvador.

I si!, en tinc una petita llista d'àngels i miro de cuidar-los perquè mai marxin.
 
 
 
Xavier Gonzàlez-Costa va començar a viatjar als vuit anys acompanyant a Juli Verne i a Tintin. Després, de gran, ha anat a veure si és veritat, cooperant amb la desapareguda organització “Viatgers sense Fronteres" que va presidir des de la seva fundació. És escriptor autodidacta, de formació acadèmica en el món de les ciències. Ha guanyat diversos premis de poesia i de teatre. Com a actor, porta més de vint-i-cinc obres de teatre al sarró del Garrofa, que va interpretar durant vint-i-sis Nadals als Pastorets de Berga.
 
Bet Calderer és una Berguedana de Barcelona, artista i grafista. Sortida dels forns de la Facultat de Belles Arts de la capital, se sent orgullosa de poder dir que va començar a treballar al costat Pepe Calvo, amb qui va aprendre l'ofici de donar solucions de disseny gràfic per a empreses com Coca-cola, Santiveri, Martínez-Bimbo, Marcilla, etc. Des de fa quinze anys ha fet de la seva passió, la pintura i el dibuix, el seu modus vivendi. Ha col•laborat amb Ibèrica de danza amb l'escenografia pictórica de l'espectacle “Las estaciones”.

 

 

Participació