Pirineu Global informa a les empreses del Berguedà de la futura llei de protecció de dades

Les empreses berguedanes manifestes la necessitat de revisar els protocols de protecció de dades per tal de garantir la confidencialitat i complir la normativa

Redacció
13 de juliol del 2017
Actualitzat a les 11:34h
Reunió de Pirineu Global.
Reunió de Pirineu Global. | ACEB
El Club de l'Export de l'Associació Comarcal d'Empresaris Pirineu Global s'ha reunit amb diverses empreses del Berguedà per informar-les de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal, que obliga les persones físiques, jurídiques, organismes i associacions a protegir les dades personals dels seus clients, proveïdors i treballadors. Això suposa un tractament especial i diferenciat, en funció del tipus de dades i el nivell de seguretat que s'exigeixi. 

La sessió ha anat a càrrec del director de l'AISLOPD, Jordi Ventura, que ha fet un repàs dels punts més importants de la normativa i ha parlat de la imminent aprovació del Reglament General de Protecció de Dades, a nivell europeu. Arran de la reunió, diverses empreses del Berguedà han manifestat la necessitat de revisar els protocols de protecció de dades per tal de garantir la confidencialitat i complir la normativa. 

Aquesta ha estat la segona activitat del calendari de Pirineu Global, després d'una primera trobada amb la directora d'Innovació de l'oficina exterior d'ACCIÓ a Alemanya, Teresa Puerta, per estudiar com comercialitzar el seu producte al mercat germànic. 
Arxivat a