Detenen un home i una dona de Gironella per tràfic de drogues

Els Mossos d'Esquadra van trobar 50,97 grams de cocaïna als sostenidors de la dona, i més droga als domicilis dels detinguts

Redacció
11 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:34h
Els Mossos d'Esquadra han detingut dos veïns de Gironella, una dona de 23 anys i un home de 42, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, segons han informat a través d'un comunicat.

Tal com han precisat, la investigació va començar el passat mes de febrer, quan es va saber que una persona de Gironella estava venent substàncies estupefaents a la població. Arran d'això, es va iniciar una investigació amb nombrosos seguiments i testimonis, gràcies a la qual el passat 6 de juliol es van detenir els dos sospitosos, en un control de pas. 

Durant l'escorcoll del vehicle, els agents van localitzar, en els sostenidors de la dona, un embolcall de plàstic amb 50,97 grams de cocaïna. Per aquest motiu es va detenir les dues persones com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública. 

A més, el dia següent, els agents van realitzar una entrada i escorcoll al domicili dels dos detinguts, on van trobar més cocaïna, una balança de precisió i una llibreta amb anotacions de les vendes.
 
L'home i la dona van passar el dia 8 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Berga.
 
Arxivat a