El Cor de la Generalitat Valenciana aterra excepcionalment a Bagà dins del FeMAP

El concert serà divendres 14 de juliol a les 21.00 hores

Redacció
11 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:14h
Cor de la Generalitat Valenciana
Cor de la Generalitat Valenciana | Hermelando / Wikicommons
El Cor de la Generalitat Valenciana aterrarà, de manera gairebé excepcional, a Catalunya durant aquest estiu, en el marc del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP). L'actuació d'aquest serà, de fet, una de les cireretes del festival, que enguany compta amb el País Valencià com a convidat, de la mateixa manera que el 2012 va ser Euskadi i el 2013 Polònia. 

Per això, el FeMAP ha arribat a un acord amb la Generalitat Valenciana per aconseguir una nodrida presència de músics valencians al festival, concretament 17 concerts dels 49 que es fan, encapçalats pel Cor de referència d'aquest territori.

El Cor de la Generalitat Valenciana és el cor estable del Palau de les Arts de València i no es prodiga habitualment fora de la seva seu i, encara menys, fora del País Valencià, han indicat des del FeMAP. No obstant això, i sota la direcció de Francesc Pedrales, oferirà un petit recull dels tresors musicals dels segles XVI i XVII que es guarden en els arxius de les catedrals i esglésies més importants de València.

Entre alguns dels llocs on es podrà gaudir del cor, destaca Bagà aquest proper divendres 14 de juliol a les 21.00 hores. El concert es farà a l'església de Sant Esteve, sota el títol "Des de Segorb fins Oriola". 
Arxivat a