El Berguedà organitza una sortida per conèixer la seva fauna piscícola

L'activitat inclourà una xerrada i una demostració de pesca elèctrica el proper dissabte 14 de juliol

per Redacció , 11 de juliol de 2017 a les 09:58 |
Pantà de La Baells el mes d'octubre del 2014. | ACA.
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Berguedà organitzarà, el proper dissabte 15 de juliol a l'embassament de la Baells, una sortida per conèixer la seva fauna piscícola. Es tracta d'una activitat gratuïta, organitzada per Remontando ríos, amb la col·laboració de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, amb l'objectiu de conscienciar sobre la problemàtica de les espècies invasores en aigües dolces. 

En aquesta, el doctor en Biologia Enric Aparicio explicarà i donarà informació actualitzada de quines són les espècies de peixos existents a la comarca, la seva evolució i com trobar-los. A partir d'allà, s'iniciarà una sortida que arrencarà des de l'Ajuntament de Cercs, i els participants s'hauran de desplaçar a un punt determinat a 10 minuts d'aquest primer emplaçament. Durant l'activitat, doncs, es podran conèixer els peixos de la comarca, quina és la biologia del Berguedà i, a més, participar en una activitat de pesca elèctrica. En aquest punt, doncs, es recomana als participants que portin botes de pesca o similars, tot i que no és imprescindible. 

 

Participació