Les berguedanes Àneu Ferrer i Irati Garcia passen a la final del Campionat de Catalunya de natació

Ferrer va aconseguir dues medalles de plata i una de bronze a les proves classificatòries

10 de juliol del 2017
Actualitzat a les 18:27h
Semifinals del Campionat de Catalunya de Natació.
Semifinals del Campionat de Catalunya de Natació. | Cedida
La nedadora del Club Esportiu Berga Resort, la berguedana Àneu Ferrer, ha aconseguit classificar-se com a finalista per a cadascuna de les sis proves dels Campionats de Catalunya de Natació que es van disputar el passat 7, 8 i 9 de juliol a les piscines del Club Natació Lleida. Unes proves que van anar considerablement bé a la jove de Berga, que amb només 13 anys va obtenir la medalla de plata en els 50 i 100 metres papallona, i la medalla de bronze als 200 d'aquest mateix estil. Per altra banda, en la modalitat d'esquena va quedar 5a en els 50 i 100 metres, i 8a en els 200 metres.

Ferrer competirà, també, als Campionats d'Espanya Infantils que es faran a Màlaga a finals de juliol, on té la mínima de quatre proves (100 i 200 papallona, i 100 i 200 esquena).

Als campionats de Catalunya, també van participar les nedadores del Berga Resort Irati Garcia, que va competir en els 50 papallona, 50 esquena i 100 papallona i que va passar a la final. Entrenats per Xavi Vallribera, Ariadna Segura i Sol Machado, a part de Ferrer i Garcia, van participar a la prova de relleus 4x100 estils.

Per altra banda, també cal destacar la presència del nedador de Berga Quim Gonzalvo, que entrena al Club Natació Minorisa, i que va competir en les proves de 200 estils, 100 esquena, 50 papallona, 100 i 50 lliures, i que va aconseguir passar a la final en 5a posició en aquesta última prova.