L'Ajuntament de Berga no pagarà l'empresa de seguretat de Patum per l'incompliment del contracte

Maria Antònia Ortega celebra que l'equip de govern hagi vist les mancances en el dispositiu de seguretat de la festa

Cristina Prat
06 de juliol del 2017
Actualitzat a les 23:54h
Ple de Berga aquest dijous al vespre
Ple de Berga aquest dijous al vespre | Cristina Prat
El d'aquest vespre ha estat el primer ple municipal després de Patum, per aquest motiu es veia a venir que algun assumpte relacionat amb la festa seria tractat dins la sessió plenària, i ha estat així. Les crítiques han vingut per part del grup municipal de CDC que ha posat sobre la taula la gestió del funcionament del Pla de Seguretat de la Patum. 

La regidora, Maria Antònia Ortega ha demanat a l'equip de govern quina valoració han fet de l'empresa de seguretat contractada. En aquesta línia, l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, ha exposat que els sembla "absolutament lamentable", i ha admès que hi van haver mancances en aquest dispositiu de seguretat. El problema, segons ha declarat Venturós es va crear quan l'empresa contractada no es va presentar el dimecres de Patum, i per tant, va incomplir el contracte establert amb l'executiu.

Venturós ha aclarit que el consistori no farà efectiu el pagament de la factura de l'empresa, ja que aquesta no ha complert amb el contracte acordat: "L'Ajuntament no pagarà l'empresa per un servei que no ha donat", ha conclòs Venturós. 

Ortega ha celebrat que l'equip de govern hagi vist aquest mancança en el dispositiu de seguretat, ja que ells mateixos també la van detectar. 





 
Arxivat a