Berga celebra Sant Cristòfol i reconeix la feina dels professionals del motor

Les activitats s'organitzaran el proper dissabte

Redacció
06 de juliol del 2017
Actualitzat a la 13:20h
Més de 1.800 vehicles han estat beneïts per Sant Cristòfol a Manresa.
Més de 1.800 vehicles han estat beneïts per Sant Cristòfol a Manresa. | Jordi Preñanosa
La capital del Berguedà acollirà aquest proper dissabte una nova edició de la festa dels Cristòfols, una celebració en honor al patró de l'automoció. 

El Montepio de Conductors de Manresa i Berga i la comissió de la Junta dels Cristòfols amb la col·laboració de l’Ajuntament de Berga han organitzat una jornada d’activitats que començarà a les 7 de la tarda amb el lliurament dels volants d’or i de plata a la sala de sessions del consistori berguedà. A la mateixa hora, la companyia Pedalí oferirà un espectacle infantil al passeig de la Pau per amenitzar la tarda als més petits. 

D’altra banda, a les 8 es farà una concentració de bicicletes, turismes i camions a la Rasa dels Molins, per a iniciar una desfilada de vehicles precedida per la Cobla Lluïsos de Taradell. L’itinerari de la caravana recorrerà el carrer Pere III, el passeig de la Pau, la plaça de la Creu, la Ronda Moreta, el passeig de la Indústria, el carrer Lluís Millet i el carrer Gran Via fins arribar de nou al passeig de la Pau, on es realitzarà la benedicció dels vehicles. A més, les pubilles s’encarregaran de repartir els tradicionals rams d’espígol.

La festa dels Cristòfols finalitzarà amb una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Lluïsos de Taradell, que es farà a les 10 de la nit a la plaça Viladomat. 
  
Arxivat a