Comença la 24a edició de la Universitat Catalana d'Estiu de la Natura al Berguedà

Més d'un centenar d'inscrits participaran als cursos

Redacció
06 de juliol del 2017
Actualitzat a les 8:36h
Plantes medicinals, aromàtiques o alimentàries
Plantes medicinals, aromàtiques o alimentàries
Berga i el Berguedà acullen aquest juliol la 24a edició de la Universitat Catalana d'Estiu de la Natura, que tindrà lloc del dia 7 al 17 d'aquest mes. 

Els temes que es tractaran en els cursos d'aquesta edició són diversos. Segons ha informat l'organització el que ha rebut més nombre d'inscrits és el dedicat al potencial de les plantes aromàtiques. També se'n farà un dirigit als primers auxilis i salvaments, a l'exploració del patrimoni de les colònies industrials o als recursos de la natura. En total, aquesta edició compta amb més d'un centenar d'inscrits, la majoria d'ells professorat de Secundària i de Primària, procedents de tota la geografia catalana.

L'acte central de la Universitat Catalana d'Estiu de la Natura serà aquest proper divendres 7 de juliol al Pavelló de Suècia a les 19.30 hores i és obert a tothom. La conferència "Les plantes aromàtiques: entre la química i el coneixement tradicional", a càrrec de Teresa Garnatje, científica titular i directora de l'Institut Botànic de Barcelona, inaugurarà els cursos.