S'obre el concurs per buscar el cartell de la Festa Major de Gironella

Els cartells es poden entregar fins el 14 de juliol

per Redacció, 8 de juliol de 2017 a les 14:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Gironella obre, per segon any consecutiu, el concurs per crear la imatge que presentarà la Festa Major de la vila que tindrà lloc del 16 al 22 d’agost de 2017. Com es recull a les bases, les obres han de ser originals i inèdites i el tema és la Festa Major de Gironella i en cap cas poden haver estat premiades en altres concursos.

Els cartells es poden lliurar fins al proper 14 de juliol a l’Ajuntament de Gironella a l’atenció de la regidoria de Cultura i Festes de forma presencial, mitjançant correu certificat o per missatgeria. Com en l’edició anterior, la persona guanyadora rebrà 300 euros de premi pel disseny, i el programa inclourà una referència a l’autor de la imatge.


Tot i que la tècnica és lliure ha de ser apta per a la seva reproducció en quadricromia, evitant la utilització de tintes metal·litzades, fluorescents o relleus enganxats. Aquí es poden consultar les bases per a la participació en aquest certamen.

 

Participació