El filòsof Joaquim Sala reflexiona sobre el present i el pas del temps en un nou llibre

«Els mil colors de la vida. Llums i ombres desconcertants del nostre present» es presentarà aquest dijous al Casal d'Europa

Redacció
05 de juliol del 2017
Actualitzat a les 11:08h
El professor i folòsof Quim Sala consultant el seu fons documental a la Biblioteca de Berga
El professor i folòsof Quim Sala consultant el seu fons documental a la Biblioteca de Berga | Aida Morales
El professor i filòsof Joaquim Sala presentarà, aquest dijous 6 de juliol a les 19.00 hores al Casal d'Europa, el seu nou llibre. Es tracta de «Els mil colors de la vida. Llums i ombres desconcertants del nostre present», un volum publicat per Edicions de l'Albí, que s'integra dins de la col·lecció Idees, i que es completa amb petites reflexions, relats i històries sobre la vida, que lliguen amb aspectes d'estricta actualitat. 

Així doncs, Sala presenta un llibre format per onze històries que es poden llegir per separat però que tenen un mateix fil conductor centrat en els valors de la vida, ja que narra escenaris i situacions del moment present per entendre el pas del temps. 
 
Alguns dels relats que es poden trobar a l'obra són «Zombis a la perifèria», una història que mostra el buit de moltes vides que es mouen sense esma pel món. O «El Desert dels Grans Miratges», un peculiar desert que convida a fer unes meditacions i reflexions sobre les turbulències de la vida, amb un final inesperat. En definitiva, el surrealisme dels escenaris serveix a l’autor per tractar d’entendre la confusa realitat actual. 

«Els mil colors de la vida», l'onzè llibre de l'escriptor, relaciona els camins de la vida, els valors i els sentits de l’humanisme, tal i com ho va fer a la seva última obra «Mil Camins, Rondes de vida en escenaris sorprenents», que Sala va publicar l'any passat. 

A la presentació del llibre, aquest proper dijous, hi intervindran el president del Casal d'Europa, Jaume Farguell; el teòleg Florenci Besora i l'editor del llibre, Jaume Huch. 
Arxivat a