​S'estrena una fira de moda, artesania, música i «food trucks» a Viladomiu Nou

Vermusic + Market s'instal·la al jardí de la Torre de l'Amo el dissabte 8 i el diumenge 9 de juliol

Redacció
03 de juliol del 2017
Actualitzat a la 13:08h
La fira tindrà lloc el proper cap de setmana
La fira tindrà lloc el proper cap de setmana | Marta Pich
El Berguedà estrenarà aquest proper cap de setmana del 8 i 9 de juliol el Vermusic & Market, una fira de moda, artesania, música en directe i food trucks que s'instal·larà per primer cop als jardins de la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou. Des de dissabte a les 11h fins al diumenge a les 22h, s'hi podran veure cinc concerts, una fira de moda, tallers familiars, i una selecció de food trucks, que hi posaran la gastronomia. 

La Torre de l'Amo, el gran edifici senyorial de principis del segle XX, ja va acollir el desembre passat La Fireta, una fira de productes handmade, que va tenir un gran èxit de participació. Ara, la mostra de moda i complements artesans surt al jardí, i s'hi incorpora una trobada de food trucks i cinc concerts en directe al llarg del cap de setmana. La coordinadora de La Fireta, Esther Barniol, i els impulsors del cicle itinerant Vermusic, Xavi Tristany i Emma Costa, uneixen esforços amb l'Ajuntament de Gironella i munten junts una fira singular i inèdita. 

Vermusic & Market també segueix l'esperit del festival Cal Metre Reviu!, que es va fer el mes passat a Gironella, amb molt bona rebuda del públic. Hi actuaran els cantants Marc River (dissabte, 12:30h), Daniel Cerdà (dissabte, 20h) i Dani Galiot (dissabte, 23h) i els grups Format 3 (diumenge, 12:30h) i Smooth Trio (diumenge, 20h).
Arxivat a