Els comerciants del carrer major de Berga inicien una nova campanya per incentivar les compres

Els socis de Berga Comercial situaran una guardiola gegant a la placeta Ciutat i tornaran els diners de les compres als afortunats

Redacció
01 de juliol del 2017
Actualitzat a la 13:42h
Comencen les rebaixes a Berga, amb una nova campanya de Berga Comercial al carrer major.
Comencen les rebaixes a Berga, amb una nova campanya de Berga Comercial al carrer major. | Aida Morales
Una quarantena de botigues de Berga, situades totes a l'entorn del nucli històric de la ciutat, han començat una nova campanya aquest dissabte, aprofitant les rebaixes que oficialment just acaben d'iniciar-se. Segons ha explicat la portaveu de l'aquest eix comercial a NacióBerguedà, Ariadna herrada, es tracta de la promoció "Al juliol vine a donar el volt", que impulsen els socis de Berga Comercial del carrer major, i que busca incentivar la compra durant els caps de setmana. 

Tal com ha relatat, ja s'han engalanat els carrers i, a partir d'aquest dissabte, s'ha situat una guardiola gegant a la placeta Ciutat, on cada ciutadà que realitzi una compra podrà dipositar el seu tiquet a l'interior, amb el nom i el telèfon. A final de setmana, es trauran tres tiquets de la guardiola, es contactarà amb les persones afortunades i se'ls tornaran els diners de la compra. 

A més, cada dissabte a les 18.30 hores de la tarda hi haurà activitats diferents, com ara classes de zumba, balls tradicionals, balls en línia o una festa de l'escuma. 

La finalitat, ha dit, és que la gent agafi l'hàbit de passejar pel carrer major els dissabtes. "A l'estiu s'hi està fresc, i hi ha molta diversificació d'establiments comercials", ha declarat Herrada. Totes aquestes activitats, doncs, donen un "plus de coses a fer", que complementen compres "agradables, lluïdes i animades". 
 

Comencen les rebaixes a Berga, amb una nova campanya de Berga Comercial al carrer major. Foto: Aida Morales

 

Comencen les rebaixes a Berga, amb una nova campanya de Berga Comercial al carrer major. Foto: Aida Morales

Arxivat a