Concerts, història i màgia a la Festa Major de Terradelles

La Festa Major s'allargarà durant tot el cap de setmana

Redacció
30 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:58h

Festa de l'escuma de Terradelles. Foto: Associació de Veïns de Terradelles


Com és habitual a principis de juliol, l'Ajuntament de Bagà i l'Associació de Veïns de Sant Pere de Terradelles tornen a treballar conjuntament per organitzar la Festa Major d'aquest districte del poble, que esdevé el més allunyat del seu nucli. Una festa, però, que lluny de quedar-se enrere, esdevé cada any un autèntic punt de trobada, amb activitats per a totes les edats. 

La Festa Major de Terradelles, doncs, fa de prèvia de la de Bagà, amb una primera nit jove aquest divendres que comptarà amb un concert dels grups Vesper, Picot Negre i The Anti-Patiks. Això serà després dels inflables per a la mainada i de la V caminada nocturna que començarà a les 21.30 hores. 

Dissabte, per altra banda i com és habitual, el dia començarà al migdia amb una festa de l'escuma, un concurs de truc a la tarda, tir amb arc a partir de les 18.00 hores, i la xerrada "De la marginalitat al poder: la guerra com a procés feixistitzador" del cicle de xerrades "Parlant de Guerra", que portarà a terme l'historiador Francesc Zanuy Soler. Amb la posta de sol, a les 22.00 hores hi haurà l'encesa del foc de Sant Pere, i mitja hora després, ball amb l'orquestra Shakata i disco mòbil amb Divertimento Show. 

La missa de campanya a la plaça de Sant Pere i la posterior xocolatada obriran el diumenge. A les 11.30, a més, hi haurà un espectacle de màgia i, a la tarda, un partit de futbol entre solters i casats. Com és tradició, posteriorment hi haurà ballets de la mà de l'Esbart Cadí i, a les 19.00 hores, la baixada d'andròmines i el ball de fi de festa amb Carles Xandri.