Joana Bertran, Laia Albors i Ton Artigas seran distingits entre els millors estudiants de Catalunya a la Selectivitat

Els dos estudiants de l'Institut Guillem de Berguedà han obtingut més d'un 9 a les proves PAU

Redacció
30 de juny del 2017
Actualitzat a les 23:19h
Els dos millors estudiants del Berguedà a la selectivitat.
Els dos millors estudiants del Berguedà a la selectivitat.
Joana Bertran, Laia Albors Zumel i Ton Zumel són els tres joves del Berguedà amb millor nota a la selectivitat que, segons ha informat el Departament d'Universitat i Recerca de la Conselleria d'Ensenyament, rebran una distinció especial del Govern per haver obtingut una nova igual o superior a 9. 

En el seu cas particular, Bertran, de l'Institut de Puig-reig, ha tingut un 9,4; Albors, de Castell de l'Areny i cursant Batxillerat a l'IES Guillem de Berguedà, ha obtingut un 9,3 a les proves, mentre que Artigas, del mateix institut i de Berga, ha obtingut un 9,2. L'any passat, els estudiants del Berguedà que van ser distingits pel conseller Jordi Baiget van ser quatre. 

Amb aquestes distincions, la Conselleria pretén reconèixer la "feina ben feta", tal com va afirmar el conseller en l'anterior edició i, per això, els insta a aprofitar oportunitats de formació a les universitats catalanes. De fet, va precisar, una part del reconeixement també és per a les famílies i els instituts, que acompanyen els alumnes en aquest procés.