Viver i Serrateix exposa al Govern problemes amb telecomunicacions, carreteres i urbanisme

Laura Vilagrà s'entrevista amb l'alcaldessa del poble, Isabel Serra

Redacció
29 de juny del 2017
Actualitzat a les 9:42h
La delegada del Govern a la Catalunya Central i l'alcaldessa de Serrateix.
La delegada del Govern a la Catalunya Central i l'alcaldessa de Serrateix. | Delegació del Govern a la Catalunya Central
L'alcaldessa de Viver i Serrateix, Isabel Serra, s'ha reunit aquest dimecres amb la delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, a qui ha traslladat tota una sèrie de preocupacions relacionades amb el municipi, entre les quals alguns problemes amb carreteres i telecomunicacions, i aspectes vinculats a procediments i tramitacions urbanístiques, de gran transcendència al municipi, ha precisat, a causa del pes del sòl no urbanitzable que hi ha. 

Durant la visita, Serra també ha posat sobre la taula la importància del sector agrícola i ramader, i ha exposat elements vinculats a la gestió de l'aigua. Una vegada acabada la reunió, Vilagrà ha aprofitat per conèixer l'estat de les actuacions per refer l'edifici de l'Ajuntament, que va quedar afectat per la caiguda d'un llamp el passat mes de març, i s'ha interessat especialment pel conjunt patrimonial i arquitectònic del poble, on destaca el Monestir de Serrateix.