Guardiola de Berguedà s'immergeix en la setmana de l'energia sostenible

Junts per Guardiola organitza activitats durant tota la setmana i el cap de setmana de l'1 i 2 de juliol

Redacció
29 de juny del 2017
Actualitzat a les 21:05h

Plaques solars. Foto: Estefania Escolà


Guardiola de Berguedà torna a organitzar, per segon any consecutiu, la setmana de l'energia sostenible. Dies a través dels quals es programen diverses activitats al poble per tal de conscienciar sobre aquest recurs i la necessitat de repensar la manera com es consumeix. El gruix de les activitats es concentra durant el cap de setmana, tot i que al llarg de la setmana també hi ha diversos actes programats. Entre aquests, cinema a la fresca cada dia i, de cara a divendres, la inauguració de l'exposició "Tu tens la paraula", una mostra sobre els vehicles elèctrics, l'espai energia, un phococall, un espai polivalent amb música, cotxes elèctrics i l'exposició "Treballem per l'energia sostenible". 

Tota aquesta oferta també es podrà veure al llarg de tot el dia de dissabte i diumenge a la plaça de l'Església. A més, però, dissabte hi haurà una carpa de la Mina de Petroli i es faran classes de dansa urbana amb Pau Sória, hi haurà contes infantils, i diumenge, la conferència "La transició energètica a Catalunya" amb cine, també, pels més petits. 

Pel que fa als cotxes elèctrics, es podrà rebre informació dels principals avantatges i dels més venuts el 2016, i les persones que ho vulguin també podran provar alguns models. En aquesta línia, durant el cap de setmana també es podrà participar a l'activitat "Pedala amb energia", per veure el que es pot fer sense cremar benzina, i s'oferiran diversos consells i informació sobre com estalviar i ser més eficient en l'àmbit domèstic. 
 

Consulta totes les activitats

Arxivat a