El Bages i el Berguedà, territoris de la 3a Lliga Microsprints 2017

Son curses d’orientació adaptades a un espai molt reduït, on els participants han d’interpretar un mapa molt detallat d’una zona molt petita | La primera cursa es farà a Olvan el 5 de juliol

Redacció
28 de juny del 2017
Actualitzat a les 12:15h
Video de la sortda del #microsprint dels Dos Dies del Berguedà 2017 del Club Orientació Berguedà.
Video de la sortda del #microsprint dels Dos Dies del Berguedà 2017 del Club Orientació Berguedà. | Microsprints.


Durant els mesos de juliol i agost d’aquest 2017 el Club Orientació Berguedà (COB) organitza la 3a edició de la Lliga de Microsprints 2017, que tindrà lloc al Berguedà i al Bages. Consta de 8 activitats en 8 poblacions diferents, una cada dimecres a partir de les 20:00 h, habitualment en les proximitats de les piscines municipals de cada població.

Els microsprints són curses d’orientació adaptades a un espai molt reduït, on els participants han d’interpretar un mapa molt detallat d’una zona molt petita (com pot ser l’àrea interior d’una piscina municipal) i trobar una gran quantitat de controls en molt poc temps. D’aquesta manera es realitzen diferents rondes que acaben amb la final, on els millors nois i noies d’aquell dia poden guanyar-se el premi i l’ovació de la resta de participants.

Aquesta activitat està dirigida a tots els públics i està encarada a la promoció, amb una inscripció de 3€ assequible per a tothom. A més és perfecta per començar i aprendre en les curses d’orientació, gràcies a una petita explicació a l’inici de cada cursa i del format, ja que és ideal tant per a adults com per a infants.

A les anteriors edicions, el 2015 i el 2016, hi van participar 200 i 340 persones respectivament, repartides en les 4 o 6 activitats en cadascuna de les lligues. Per això aquest any des del COB s’espera una participació propera a les 500 persones, gràcies a les noves ubicacions (Alt Berguedà i Baix Berguedà) i a les millores que s’introdueixen enguany, com interessants premis per als guanyadors absoluts de la lliga, sorteigs de material i més sorpreses durant les activitats.

Podeu trobar més informació en la pàgina web dels Microspints i en les diferents xarxes socials.

Calendari:
  • Olvan: 5 juliol.       
  • Castelladral (Navàs): 12 juliol.      
  • Guardiola de Berguedà: 19 de juliol. 
  • Sant Jordi (Cercs): 26 juliol.                                                            
  • Puig-reig: 2 agost.               
  • L’Espunyola: 9 agost.        
  • Cal Candi (Vilada): 16 agost.                              
  • Casserres: 23 agost.