El berguedà Toni Baños, al Campionat del Món Juvenil que es disputarà a Nairobi

L'atleta de l'Avinent Manresa participarà en la prova de 2.000 metres obstacles, de la que té la millor marca europea de l'any

Redacció
27 de juny del 2017
Actualitzat a les 18:25h
Toni Baños participarà en el Campionat del Món Juvenil
Toni Baños participarà en el Campionat del Món Juvenil | CAM
Ja es oficial. Ho ha fet públic aquest dimarts a la tarda la RFEA. L'atleta juvenil berguedà de l'Avinent Manresa Toni Baños ha estat seleccionat pel comitè tècnic de la Real Federació Espanyola per participar en el Campionat del Món Juvenil que es disputarà a Nairobi (Kènia) del 12 al 16 de juliol. 

El deixeble de Joan Lleonart es va proclamar campió d'Espanya dels 2.000 metres obstacles aquest passat diumenge a Getafe, prova en la que ostenta la millor marca europea de la present temporada amb un registre de 5'53"36.

Baños, que ha dut a terme una temporada exquisida, la rubricarà amb aquesta internacionalitat. En aquest 2017, Baños ha estat campió d'Espanya en 2.000 obstacles, subcampió d'Espanya en 3.000 pista coberta, en cros, i en 5.000 metres llisos, i també s'ha proclamat Campìó d'Espanya amb la selecció catalana de cros. 

La seva actuació està prevista per al dia 14, i en cas de passar a la final, tornaria a córrer el dia 16, darrer dia dels campionats. 

Baños és un dels deu atletes seleccionats (quatre nois i sis noies) que la Federació Espanyola portarà a aquest Campionat del Món Juvenil.