El Consell Comarcal continua la campanya per la igualtat «Estimar sense diferències»

L'ens comarcal organitza noves activitats en motiu del Dia de l'Alliberament LGTBI

per Redacció , 26 de juny de 2017 a les 08:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal realitzarà, aquesta setmana, nous actes en el marc del Dia de l’Alliberament LGTBI, que serà el proper 28 de juny. S'organitzen en el marc de la campanya iniciada el 19 de juny “Estimar sense diferències”, que té per objectiu, segons han informat, plantejar diferents situacions en relació a la visibilització del col•lectiu, fomentant la coeducació i l’atenció a la diversitat, i fomentant actes de sensibilització per a famílies. 

Després del conta contes realitzat a Gósol i del cinefòrum de Vilada, la campanya es tancarà a Puig-reig el proper 1 de juliol a les 11.00 del matí amb el taller “Famílies sense armari”, que porta a terme l’Associació Filigrana. Aquesta activitat ajudarà a crear un espai on les famílies puguin compartir dubtes de forma paral•lela i, per altra banda, també s’organitzarà un taller de conta contes a la piscina del poble amb perspectiva LGTBI. 

 

Participació