sant joan

Un grup de berguedans puja al Canigó per anar a buscar la flama que encengui les fogueres

Els Amics de la Flama del Canigó realitzaran un tros del camí en bicicleta

per Redacció , 22 de juny de 2017 a les 19:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Grup d'Amics de la Flama del Canigó de Berga es tornen a dirigir, com cada any, al cim del Canigó, per anar a buscar el foc que, durant la nit de Sant Joan, uneix els Països Catalans, recordant una mateixa llengua i cultura. De la mateixa manera que van fer l'any passat, el grup s'hi desplaça amb cotxe i diverses bicicletes, amb l'objectiu de realitzar part de la tornada amb aquest vehicle. De fet, segons han indicat, animen tothom a sumar-se als quatre quilòmetres amb bicicleta que es faran quan s'arribi a Berga. I pels més aficionats a aquest esport, a adreçar-se fins a Ripoll que és per on, a les 14.30 hores, es passarà. 

"Si voleu venir a pedalar podeu escriure a amicsdelaflamadeberga@gmail.com", han anunciat. Des d'aquest correu, han dit, es donaran més detalls. Si no, han puntualitzat, una altra opció també és dirigir-se cap a Borredà i Les Llosses, on segurament es trobarà la comitiva. 


Una vegada la flama arribi a Berga, es realitzarà el recorregut per la ciutat de la mà de diversos clubs esportius, que la deixaran a la plaça de Sant Pere, on es llegirà un manifest i hi haurà diverses activitats, tant allà, com en altres entorns, com ara la plaça Viladomat.
 

Berguedans que es dirigeixen a buscar la Flama del Canigó. Foto: Cedida

 

Participació