Un grup de berguedans puja al Canigó per anar a buscar la flama que encengui les fogueres

Els Amics de la Flama del Canigó realitzaran un tros del camí en bicicleta

Redacció
22 de juny del 2017
Actualitzat el 23 de juny a les 0:08h
Berguedans que es dirigeixen a buscar la Flama del Canigó.
Berguedans que es dirigeixen a buscar la Flama del Canigó. | Cedida
El Grup d'Amics de la Flama del Canigó de Berga es tornen a dirigir, com cada any, al cim del Canigó, per anar a buscar el foc que, durant la nit de Sant Joan, uneix els Països Catalans, recordant una mateixa llengua i cultura. De la mateixa manera que van fer l'any passat, el grup s'hi desplaça amb cotxe i diverses bicicletes, amb l'objectiu de realitzar part de la tornada amb aquest vehicle. De fet, segons han indicat, animen tothom a sumar-se als quatre quilòmetres amb bicicleta que es faran quan s'arribi a Berga. I pels més aficionats a aquest esport, a adreçar-se fins a Ripoll que és per on, a les 14.30 hores, es passarà. 

"Si voleu venir a pedalar podeu escriure a [email protected]", han anunciat. Des d'aquest correu, han dit, es donaran més detalls. Si no, han puntualitzat, una altra opció també és dirigir-se cap a Borredà i Les Llosses, on segurament es trobarà la comitiva. 

Una vegada la flama arribi a Berga, es realitzarà el recorregut per la ciutat de la mà de diversos clubs esportius, que la deixaran a la plaça de Sant Pere, on es llegirà un manifest i hi haurà diverses activitats, tant allà, com en altres entorns, com ara la plaça Viladomat.
 

Berguedans que es dirigeixen a buscar la Flama del Canigó. Foto: Cedida