Formació i innovació tornen a fer parada al Berguedà de la mà de l'Escola d'Emprenedors

El curs començarà el 3 de juliol i s'allargarà fins el 14 de juliol de la mà de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà

Redacció
21 de juny del 2017
Actualitzat a les 21:22h

Presentació de l'Escola d'Estiu per a Persones Emprenedores. Foto: ADBerguedà


L’Escola d’Estiu per a Persones Emprenedores ja ha tornat a engegar motors al Berguedà, amb l’objectiu de difondre l’esperit emprenedor i capacitar els joves en la creació d’idees en el procés emprenedor. Per això, l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i la Cambra de Comerç han tornat a organitzar, del 3 al 14 de juliol, aquest cicle formatiu gratuït, adreçat a tots els joves dinàmics, proactius i emprenedors que hagin finalitzat els estudis o estiguin en els últims cursos, tant universitaris, com de formació professional, així com a empresaris o persones amb ganes d’aprendre a emprendre. 

En aquesta escola, ha destacat l’ADBerguedà, es tocaran diversos aspectes de l’àmbit emprenedor, des de la generació de la idea, fins a la posada en marxa del projecte, passant per les habilitats personals, la creativitat, els recursos o les primeres passes del negoci. Serà en la 9a edició d’aquest recurs, que continuarà amb una vessant teòrica i pràctica, i que comptarà amb experiències reals i innovadores d’emprenedors. 

Al curs, la majoria de professors seran docents que actualment exerceixen en universitats i escoles de negoci, però que han viscut en la seva pròpia pell una experiència emprenedora. Es donarà, doncs, una formació molt pràctica i actualitzada, amb classes dinàmiques i participatives que es complementaran, també, amb una sessió de recursos econòmics i finançament, gràcies a la col•laboració d’experts en banca del BBVA. 

Com a novetat d’enguany, els assistents realitzaran, en l’última sessió del 14 de juliol, un Training Day de la mà de MOIACCIÓ, una sessió d’aplicació pràctica de coneixements al Monestir de Sant Llorenç de Guardiola de Berguedà, que servirà per estimular la part creativa. 

L’Escola d’Estiu per a Persones Emprenedores té reconeguda l’acreditació d’Universitat d’Estiu, i l’alumnat que estigui cursant estudis universitaris, a més, podrà convalidar la seva assistència amb 1,5 crèdits de lliure elecció.