Els Mossos detenen dues persones per Patum i fan 3.004 proves d'alcohol i drogues

La policia catalana aixeca 10 actes per tinença d'armes i 18 per pertinença de substàncies estupefaents

Redacció
19 de juny del 2017
Actualitzat a les 17:20h
Cossos de seguretat i emergències controlant la Patum.
Cossos de seguretat i emergències controlant la Patum. | Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Berga, conjuntament amb el suport de l'Àrea Regional de Trànsit, la de Recursos Operatius, la Sala de Comandament, la Unitat de Subsòl, la unitat Canina i els efectius de TEDAX han finalitzat, aquest dilluns de matinada, el dispositiu de seguretat de la Patum, que va començar el passat dimecres 14 de juny. Un operatiu que, segons han indicat, tenia per objectiu garantir la seguretat ciutadana, l'ordre públic i la seguretat a les carreteres, a banda de denunciar les infraccions de trànsit, així com el consum de drogues i alcohol. 

Pel que fa al trànsit, han detallat, no s'ha registrat cap accident durant els cinc dies. En total, s'han fet 16 controls de drogo-alcoholèmia, en què s'han efectuat 3.004 lectures amb el resultat de 61 denúncies per consum d'alcohol que s'han tramitat per via administrativa i cinc positius per consum de drogues. D'aquestes, cinc conductors han acabat denunciats penalment per conduir ebris. 

D'altra banda, els Mossos han aixecat 29 denúncies administratives per la Llei de Protecció de la Seguretat Ciutadana, de les quals 18 han estat per pertinença de substàncies estupefaents, 10 per tinença d'armes prohibides i una de comís temporal d'estris perillosos. Així mateix, s'han aixecat dues actes per inspeccions a locals de pública concurrència. 

Finalment, hi ha hagut dos detinguts per Patum. Un, han informat, per atemptat contra els agents de l'autoritat el passat 15 de juny, mentre que un altre per robatori i furt d'ús de vehicle el dia 18 de juny. 
Arxivat a