Els Mossos incrementen els controls d'alcohol i drogues, amb 11 positius aquest dijous de Patum

La policia catalana aixeca una acta per intervenció d'arma blanca per Patum

Redacció
16 de juny del 2017
Actualitzat a la 13:44h
Els Mossos d'Esquadra han incrementat, aquest 2017, el nombre de controls de drogues i alcohol que realitzaven, amb un total de 891 intervencions aquest dijous de Corpus, segons han informat. Es tracta de 141 més que el 2016, amb 11 resultats positius, que es tramitaran per via administrativa. 

A més, i segons han informat, dijous de Patum s'ha tancat amb l'aixecament de dues actes per tinença de drogues i una per intervenció amb arma blanca. Unes actuacions, han precisat, que s'han concentrat, sobretot, entre les 19.00 i les 6.00 del matí, i que suposen un increment de l'atenció ciutadana durant la festa. 

Pel que fa a les assistències sanitàries, la major part han estat a causa de cremades de primer grau (75 casos), de segon grau (23 casos), contusions (19 casos) i ferides (16 casos). A més, tres persones han hagut de ser evacuades a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé. Es tracta, han indicat, d'un nombre superior d'atencions, també, al de l'any passat. Les assistències de la Creu Roja, han precisat, han passat de 163 a 189. 
Arxivat a