Berga aplegarà més de 100 traumatòlegs a la Jornada d'Hospitals Comarcals

Es presentaran més de 20 casos clínics dels quals es debatran els diagnòstics i tractaments

Redacció
05 de novembre del 2014
Entre 100 i 120 traumatòlegs de tot Catalunya arribaran aquest divendres a Berga per participar a la 47a Jornada de Serveis de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia dels Hospitals Comarcals, que aquest any organitza l'Hospital Sant Bernabé. 

Durant el matí, es presentaran més de 20 casos clínics d'elevada complexitat on els professionals hauran de debatre'n el millor tractament, i també es realitzaran xerrades i taules rodones. 

La jornada tindrà lloc al Pavelló de Suècia i no se celebrava a la capital berguedana des de fa, com a mínim, 20 anys, segons ha precisat l'Hospital Sant Bernabé. Per això, el cap del servei de Traumatologia del centre, el doctor Pere Mir, considera que aquesta edició serà “molt important”, ja que les jornades estan molt sol·licitades i fa més de tres anys que es demana poder-les organitzar des de Berga. A més, “el nivell de les presentacions acostuma a ser molt alt, així com la qualitat dels debats, donada la presència de metges de prestigi dins de la nostra especialitat”, ha declarat. Les taules rodones comptaran amb la moderació dels caps de servei de l'Hospital Parc Taulí, el doctor Aramburo i el doctor Torner, i dels berguedans doctor Sotos i doctor Batlló. 

Societat Catalana

La Jornada d'Hospitals Comarcals d'aquest divendres a Berga tindrà una altra funció, a part de fomentar la relació mèdica i debatre sobre traumatologia i cirurgia ortopèdica, ja que també s'hauran de prendre decisions polítiques. 

Segons ha informat l'Hospital Sant Bernabé, en aquesta jornada s'haurà d'informar de la incorporació de nous hospitals i prendre decisions internes sobre la futura presidència de la Societat Catalana, que ha de liderar algun membre d'Hospitals Comarcals.
Arxivat a