MAPA El recorregut de la Passada d'aquest dimecres

El plànols mostra els diferents carrers per on passarà el Passacarrers

per Redacció , 14 de juny de 2017 a les 10:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Berga viurà, aquest dimecres, la primera Passada de Patum. Serà a l'entorn del centre històric, començant com sempre a la plaça de Sant Pere, i allargant-se pel carrer del Roser.

A partir de les 20.00 hores, els quatre Gegants, les Guites i les Maces realitzaran dos salts davant de l'Ajuntament de Berga. El primer, en honor al consistori, mentre que el segon, al Secretari. A partir de llavors, es desplaçaran cap al carrer de Castellar del Riu, on faran un salt a la Rectoria, i el carrer Pinsania 14, on començaran a parar en honor als regidors.


Més endavant, passaran pel carrer Pinsania 14, el carrer de la Pietat 12, el carrer Buxadé 53 a Les Vetlladores, el carrer Buxadé 6; la plaça Doctor Saló, el carrer Balmes 6, la plaça Viladomat 11, la plaça Maragall 2, el carrer de la Torre de les Hores, la plaça de Sant Francesc davant del Teatre Municipal, la plaça Mossèn Huch 19, la plaça de les Fonts, el carrer del Roser 1, el carrer del Roser 39, al mateix carrer el número 35, el carrer de Gran Via, davant dels Jutjats i, finalment, tirabols a la plaça de Sant Joan i de Sant Pere, per acabar enllaçant amb la pujada pel carrer major al ritme de la cançó Ella s'ho pensa fins, finalment, arribar a la plaça de Sant Pere, on el Passacarrers finalitzarà amb més tirabols.

 

 

Participació