Alumnes de l'Escola de Santa Eulàlia donen els beneficis de la cooperativa escolar a la residència de Berga

Els nens i nenes visiten la instal·lació i expliquen als avis el projecte

Redacció
13 de juny del 2017
Actualitzat a les 15:22h
Acte d'entrega dels beneficis de la cooperativa escolar a la residència de Berga.
Acte d'entrega dels beneficis de la cooperativa escolar a la residència de Berga. | Fundació Sant Bernabé
Els alumnes de cinquè de primària de l'escola de Santa Eulàlia de Berga han entregat part dels beneficis obtinguts arran del projecte consistent en crear una cooperativa escolar a la residència Sant Bernabé de Berga. Segons ha informat aquesta instal·lació, els nois i noies han donat aquests diners després de realitzar una visita, en què s'ha explicat als avis el projecte, i s'han mostrat alguns dels productes artesans que ells mateixos han elaborat. 

Per crear la cooperativa, han relatat, van haver de constituir-se com a empresa, triar el nom, sol·licitar un NIF, escriure uns Estatuts i fer una acta de constitució, entre d'altres. Finalment, el nom escollit va ser "Petits artistes", i la cooperativa es va centrar en crear productes amb materials reciclables, i vendre'ls al Mercat de Cooperatives que es va fer a Berga. 

En aquest cas, la venda va ser un èxit, i una part dels diners es van decidir donar a la Residència Sant Bernabé. Pel que fa a la resta, s'han utilitzat per fer una sortida a un centre d'activitats esportives.
Arxivat a