L'equip de sincronitzada del Tossalet aconsegueix un or individual, dos ors per equips i dos bronzes

Sheila García es proclama campiona de Catalunya de figures

Redacció
12 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:16h
Equip de sincronitzada del Tossalet
Equip de sincronitzada del Tossalet | Tossalet - CN Berga
L’equip de natació sincronitzada del Tossalet-CN Berga ha realitzat una magnífica actuació aquesta setmana a les piscines Bernat Picornell de Barcelona. En aquestes, la jove berguedana Sheila Garcia s’ha endut la medalla d’or en categoria benjamí nivell III, després del còmput de dues competicions en modalitat de figures, que l'han convertit en campiona de Catalunya. 

En categoria d’11 i 12 anys, per altra banda, l’equip berguedà ha estat el guanyador de la modalitat combo, aconseguint, també, el primer lloc al Campionat. Ha estat amb l’equip format per Núria Armengau, Berta Fuste, Sheila García, Berta Lores, Daniela Núñez, Gabriela Parra, Núria Rafart, Ona Rovira i Irune Sánchez. 
 

La nedadora de sincronitzada Sheila Garcia Foto: Tossalet CN-Berga


A més, en categoria de 13 a 14 anys, l’equip format per Maria Canal, Maria Cinca, Xènia García, Laura Herrera, Marta Muro, Jailinne Salazar, Maria Sánchez, Queralt Sanatacreu i Ares Torra ha aconseguit la medalla de bronze en la mateixa modalitat. Finalment, en categoria de menors de 10 anys, el club berguedà també ha aconseguit una tercera posició al podi en modalitat combo, amb l’equip format per Carlota Culell, Leire Fernández, Tània Gonfaus,  Marta González, Aina Molina, Dúnia Mollar, Sigrid Pérez, Iona Requena, Queralt Barrios i Laia Valencia.

Uns resultats excel•lents, que les entrenadores Bea Rodríguez i Carme Valencia han volgut destacar, tot reconeixent la bona feina de les 28 nedadores.