La cuina del Berguedà es promocionarà durant la Patum

Quatre restaurants de la comarca oferiran tapes elaborades especialment per a l'ocasió a través d'una food truck situada al passeig de la Indústria

Redacció
12 de juny del 2017
La cuina del Berguedà iniciarà una nova campanya de promoció durant aquesta propera Patum, amb la col·laboració de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i l’Associació d’Hosteleria i Turisme. Serà de la mà de quatre restaurants emblemàtics i una food truck instal•lada al passeig de la Indústria, amb l’objectiu d’oferir una alternativa a l’oferta gastronòmica actual, i posar més èmfasi en els productes berguedans. 

Els restaurants participants en la campanya seran Els Roures d’Espinalbet, el Niu Nou de Bagà, Cal Fuster de Viver i Serrateix i l’Hostal la Muntanya de Castellar de n’Hug, que han creat quatre plats nous, tot i que inspirats en els plats típics berguedans, que s’oferiran als visitants durant els dies de Patum a través de la food truck. D’aquesta manera, l’oferta gastronòmica del Berguedà fa una combinació entre tradició i qualitat, i es presenta al públic patumaire a través d’un nou format. 

Els plats que es podran trobar a la food truck seran la tapa del dimoni dels Roures, amb patates emmascarades, arengada, rosta de cansalada i bitxo; el llonguet de vedella amb salsa de bolets de l’Hostal la Muntanya; la panada de botifarra esparracada amb ceps del Niu Nou, i el falafel de pèsol negre amb amanida i salsa de iogurt de Cal Fuster. Per acabar, el toc dolç serà el pastisset “Borratxo de Patum”, que va regat amb barreja i està elaborat pel Restaurant Els Roures. Totes aquestes delícies estaran acompanyades per cervesa i vi negre ecològics, i també es podrà provar la recepta de barreja amb gas, inventada per l’ocasió per fer més especial la Patum del 2017. 
Arxivat a