gastronomia
22/01/2020
Nació Digital
La gran festa de la gastronomia popular de la ciutat se celebrarà el cap de setmana de l’1 i 2 de febrer
18/12/2019
Nació Digital
Hi participen dotze restaurants, amb un menú nadalenc amb preu tancat
29/10/2019
Nació Digital
Un cartell de cuiners de primera fila, productes de proximitat i qualitat i activitats innovadores aliades amb un temps primaveral, causes de l’èxit
04/10/2019
Nació Digital
Aquesta edició comptarà amb espais dedicats a les noves tendències biosaludables i ecològiques
15/09/2019
Llorenç Aviñó
El cuiner de Le Meridien Ra de Sant Salvador i el seu equip guanyen la competició celebrada a Gaziantep, Turquia
27/04/2019
Llorenç Avinyo
El col·lectiu de cuiners, productors i enòlegs i viticultors segueix creixent en una comarca que no surt de l'atonia
25/01/2019
El dissabte 2 i el diumenge 3 de febrer el Xató del Vendrell serà protagonista
28/05/2018
El seu treball «Netejant Seitons» és un treball que ja te reconeixement internacional
07/04/2018
Llorenç Avinyó
El Col·lectiu de cuiners i productors creix amb la incorporació de cinc nous membres
08/03/2018
07/03/2018
Llorenç Avinyó
Guillem, el més reconegut cuiner del Baix Penedès i un dels més prestigiosos de Catalunya, fa un salt de qualitat en la seva carrera
17/02/2018
Llorenç Avinyo
El col·lectiu de productors i cuiners baixpenedesencs convoca unes jornades per donar a coneixer les virtuts i possibilitats dels espigalls
27/01/2018
Llorenç Avinyo
El Bistrô Segur protagonitza un altre èxit internacional de la gastronomia calafellenca
24/01/2018
Llorenç Avinyo
Jordi Guillem segueix acumulant experiències i coneixements i ja és una de les estrelles de la gastronomia catalana en tots els àmbits
23/12/2017
Llorenç Avinyo
Els Panettones d'Oriol Balaguer es vénen a tot el món, els d'Oriol Rossell són un clàssic a la comarca
13/12/2017
Llorenç Avinyó
Les sisenes jornades gastronòmiques de Nadal seran del 15 de desembre al 7 de gener
24/11/2017
Llorenç Avinyo
Restauradors i ajuntaments penedesencs posen en marxa una nova edició de la temporada del plat penedesenc per excel·lència
15/09/2017
Llorenç Avinyo
Les dates seran els caps de setmana de 29, 30 de setembre i 1 d’octubre, i del 6,7 i 8 d’octubre
01/06/2017
Llorenç Avinyó
Calafell es prepara per a un cap de setmana ple d’activitats relacionades amb les tradicions del mar i la pesca
19/11/2016
Llorenç Avinyo
El pastisser Oriol Rossell ha multiplicat per deu la producció de l'emblema italià del Nadal a la capital del Baix Penedès
Pàgina 1 de 0