1 de 10
JUDICIAL

S'enfronta a 13 anys de presó per intentar matar un veí i assetjar sexualment la parella d'aquest a Cunit

L'acusat es va barallar amb la víctima després que li recriminés que s'hagués masturbat davant la seva novia

L'acusat d'intentar matar un home i assetjar sexualment a una dona a Cunit l'any 2021 durant la primera sessió del judici que se celebra a l'Audiència de Tarragona. | Mar Rovira/ACN
per Redacció, Tarragona | 24 de març de 2023 a les 15:47 |
L'Audiència de Tarragona ha començat a jutjar aquest divendres un home acusat d'intentar matar al seu veí amb unes tisores l'abril de 2021 a Cunit (Baix Penedès). L'investigat es va barallar amb la víctima quan aquesta li va recriminar que s'hagués baixat els pantalons i s'hagués masturbat davant la seva parella.

A més, l'acusat va amenaçar la dona dient-li que la violaria. Aquests episodis d'assetjaments s'havien repetit en altres ocasions mesos abans d'aquests fets. El fiscal demana tretze anys de presó per al processat pels delictes d'assetjament, amenaces i d'homicidi en grau de temptativa. A hores d'ara, el judici continua amb la declaració de l'acusat.


En la primera sessió del judici, han declarat la víctima, agents dels Mossos d'Esquadra i les forenses. Els magistrats han valorat si suspenien la vista a petició del fiscal i del lletrat de la defensa perquè un dels testimonis principals no s'ha pogut localitzar. Finalment, s'ha optat per llegir la declaració feta per la testimoni en seu judicial.

 

Participació