1 de 10
Societat

El Port de Segur de Calafell acollirà el 29 la Fira de l’Ocupació

A l’esdeveniment, que posa en contacte empreses que necessiten personal i treballadors que busquen feina, s’hi han inscrit més de 40 empreses i institucions

Port de Segur | AC
per Redacció, Calafell | 24 de març de 2023 a les 13:17 |

Els equipaments municipals del Port de Segur de Calafell acolliran el proper 29 de març, una nova edició de la Fira de l’Ocupació. En aquesta ocasió, el nom del certamen porta el “cognom” Energies Renovables, ja que la fira hi estarà especialitzada. La fira és una trobada que posa en contacte empreses que necessiten personal i treballadors que busquen feina.

S’hi han inscrit més de 40 empreses i institucions, que presentaran unes 500 ofertes laborals. És a dir, amb xifres semblants a les edicions d’abans de la pandèmia, quan la fira havia esdeingut la principal plataforma laboral del sud de Catalunya.

La Fira és una iniciativa de la Cambra de Tarragona, Ajuntament de Calafell i Vilarenc Zenit. I té el suport de Cambra d’Espanya, AEHT, Consell Comarcal del Baix Penedès, Ajuntament del Vendrell, Garantia Juvenil, Generalitat de Catalunya, Ministeri de Treball i Economia Social i la Unió Europea.

La regidora d’Ocupació de l’Ajuntament, Mònica Trepat, explica: “És un format molt directe i àgil, ja que en un sol dia empreses que necessiten incorporar personal i treballadors que busquen feina, poden trobar-se en un mateix indret i sortir gairebé amb contractacions signades”.

A més de les entrevistes, la Fira ofereix xerrades i tallers, destinats a millorar l’ocupabilitat de les persones que busquen feina, així com un assessorament i suport personalitzat als assistents.

 

Arxivat a:
Societat, feina, ocupació, fira
Participació