1 de 10
Societat

L’Hermandad del Vendrell prepara la processó del Diumenge de Rams

És una les processons amb més públic de Catalunya

La processó de l’Hermandad | HV
per Redacció, El Vendrell | 19 de març de 2023 a les 11:40 |
El diumenge 2 d’abril, Diumenge de Rams, l’Hermandad de las Penas del Vendrell tornarà a realitzar la seva tradicional processó. Aquesta tornarà a començar a les 5 de la tarda des de l’Església de Sant Salvador i finalitzarà a dos quarts de 10 del vespre al mateix temple.

Com és de costum, comptarà amb els dos passos, el de Nuestro Padre Jesús de las Penas i el de Nuestra Señora del Consuelo, acompanyats per la Agrupación Musical Virgen del Consuelo (pròpia de l’Hermandad) i per la Banda Municipal de Música d’Alcanar, respectivament. Aquesta última formació musical s’estrena amb la confraria vendrellenca.


Aproximadament 80 nazarenos seran els que formaran les files de la confraria d’estil sevillà. La processó, després de sortir a la plaça Vella, seguirà pels carrers del Peix, Prat de la Riba, La Rambla, OtóFerrer, carretera del Doctor Robert, Cafès, Montserrat, Sant Magí, U d’octubre, Andreu Nin, Progrés, plaça del Centre, Àngel Guimerà, plaça Nova, Alt, Garrofes, plaça de les Garrofes, Racó, Llibertat, Muralla, Carnisseria, Sant Jordi, avinguda de Catalunya, pont de França, Quatre Fonts, Portal, Cometa, Mar i arribant, de nou, a la plaça Vella. La processó de l’Hermandad del Diumenge de Rams se celebra a la capital del Baix Penedès des del 1991.

 

Participació