1 de 10
agressió sexual

Cinc menors d'edat implicats en una agressió sexual a dos companys d'institut al Vendrell

Tres dels nens tenen 12 anys i no poden ser imputats; els altres dos tenen 14 anys i es troben en llibertat vigilada

L'escola, en imatge d'arxiu | Escola Àngel de Tobies
per Victor Rodrigo, Barcelona | 14 de març de 2023 a les 13:09 |
Cinc menors d'edat estarien implicats en agredir sexualment dos dels seus companys d'institut al Vendrell. Un jutjat de Tarragona està investigant els fets que haurien succeït el passat 3 de març a l'escola Àngel de Tobies del municipi del Baix Penedès. Segons va avançar el Diari de Tarragona, només dos dels menors d'edat poden ser investigats pel jutjat perquè tenen 14 anys. Els altres tres implicats només tenen 12 anys i, per tant, no se'ls podria imputar cap delicte. 

Els dos menors de 14 anys es troben en llibertat vigilada després d'haver declarat davant del tribunal. Ho van fer una setmana després de cometre l'agressió, al pati mateix de l'escola. Tenen prohibit apropar-se a les seves víctimes a menys de 50 metres. La investigació dels Mossos d'Esquadra va començar quan els pares dels dos menors agredits van realitzar la denúncia. Un cop feta, va passar a dependències judicials, que va actuar.


Segons explica El Caso, des de Fiscalia de Menors i Mossos d'Esquadra investiguen el cas com una agressió sexual. El mateix magistrat que tutela la investigació hauria considerat que hi ha indicis per investigar-ho d'aquesta manera. 

Altres notícies que et poden interessar

 

Participació