1 de 10
Mitjans

Es constitueix per primer cop el Consell Assessor del Vendrell Comunicació

Aquest organisme ha de gestionar la programació del mitjà

Integrants del Consell | AV
per Redacció, El Vendrell | 4 de febrer de 2023 a les 12:13 |

Aquesta setmana s’han celebrat la sessió constitutiva del Consell Assessor del Vendrell Comunicació. Aquest consell es constitueix per primera vegada a la història del municipi i serà l’encarregat de debatre i gestionar la programació de Ràdio Televisió El Vendrell.

Els membres del Consell Assessor són la periodista Alba Domingo, que en serà la presidenta, Sandra Ramero, Ros Ensenyat, Samia Oulad, Ivet Carbajo, Gregorio Aranda i José Vicente Sánchez.

A més, també hi formaran part un representant de cada grup municipal: Christian Soriano (PSC), Albert Rovira (Som poble-ERC-AM), Maria Luz Ramírez (Ciutadans), Josep Mercadé (Junts pel Vendrell), Josep Maria Llasat (Primàries Catalunya), Verónica Moreno (Podem El Vendrell) i Bárbara Peris (AVP-FIC).

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, s’ha mostrat satisfet per la constitució d’un Consell Assessor que “seguirà fent de RTV El Vendrell una eina a l’abast de tota la ciutadania per seguir tenint una comunicació plural i diversa del municipi”.

Per la seva part, el regidor de Comunicació, Christian Soriano, ha remarcat la importància que “persones de fora de la política tinguin un paper important en la gestió de la ràdio i televisió de tots els vendrellencs i vendrellenques”. Maria Luz Ramírez és la vicepresidenta i Sandra Romero la secretària.de l’organisme.

 

Participació