1 de 10
Política

El PP del Vendrell obre una nova etapa amb Àlex Barrera de candidat

Aquest mandat ha estat el primer des de la represa democràtica en el qual el partit ha quedat fora del ple municipal

Àlex Barrera | PP
per Redacció, El Vendrell | 29 de gener de 2023 a les 18:32 |
El PP ja té cap de llista per a les eleccions municipals al Vendrell. És una cara nova, Àlex Barrera, que resideix des de fa cinc anys als Masos, Coma-ruga. Barrera és especialista en recursos humans. Cal recordar que durant aquest mandat, per primer cop des de la represa democràtica, el PP no ha tingut cap regidor al ple del Vendrell. El nou cap de llista relleva Jero Merino en la responsabilitat, Metino ha fet públic el seu total suport a Barrera.

Per altra banda aquesta setmana  s’ha fet pública la marxa de ciutadans de Maria Luz Ramírez, Mar Negro i Víctor Pérez. Les dues primeres són regidors del govern municipal i el tercer, càrrec de confiança. Van ocupar els tres primers llocs de la candidatura fa quatre anys. I a les xarxes han expressat la seva voluntat de seguir vinculades a la política local.


Un altre moviment rellevant dels últims dies ha estat la incorporació de  de Lluís Navarrete, fins fa poc regidor de Som Poble-ERC, al projecte de Junts, que lidera Josep Maria Llasat, encara regidor escollit fa quatre anys com cap de llista de Primàries.

Tanmateix, fa uns dies es va i fer la presentacó pública de Yolanda López com a cap de llista de Podem al Vendrell. Encara queden algunes candidatures per fer pública la seva presentació, si és que finalment assoleixen finançament i integrants de la llista. Podria ser el cas de VOX o de Valents.


 

 

Participació