1 de 10
Societat

El Penedès Marítim farà un Carnaval totalment normalitzat

Calafell, Cubelles, Cunit, El Vendrell i l’Arboç presenten un programa conjunt per gaudir d’un gran cap de setmana

Presentació del Carnaval | AA
per Redacció, L’Arboç | 26 de gener de 2023 a les 13:58 |

L'Auditori de l’Arboç ha estat l’escenari de la presentació conjunta del programa d’actes del Carnaval 2023 del Penedès Marítim del proper cap de setmana del 17, 18 i 19 de febrer de 2023. Els carrers del Vendrell, Calafell, l'Arboç, Cunit i Cubelles tornaran a acollir les disfresses, les carrosses i les comparses sense mascaretes 3 anys després recuperant totalment la normalitat.

Normativa comuna.Un dels aspectes a destacar és la harmonització dels criteris i la normativa per a participar a qualsevol de les rues dels municipis del Penedès Marítim. 

Horaris compatibles. Un altre aspecte important és la coordinació d'horaris perquè tan els participants puguin prendre part a totes les rues i el públic en pugui gaudir. Així, el Vendrell ha avançat la rua del divendres 17 de febrer a les 18.30 hores, mentre que la de Segur de Calafell començarà a les 22.00 hores. El dissabte, Cunit celebrarà la seva a les 18.30 hores igual que Cubelles i la de Calafell Platja serà a les 22.00 hores. Diumenge al matí a les 12h serà a l’Arboç i a la tarda a les 17h a Calafell poble i platja. 

“Treballar conjuntament és el que ens ha ajudat a tirar endavant la celebració en moments difícils i ens dona rellevància per convertir-se en un esdeveniment turístic rellevant”, ha apuntat Joan Sans, alcalde de l’Arboç. 

“Ens motiva molt poder tornar a celebrar el carnaval amb total normalitat i esperem que tothom pugui gaudir de la festa amb responsabilitat” ha expressat la regidora de Festes de l’Arboç, Sònia Magrané.

 
--

 

Participació