1 de 10
SOCIETAT

Ja són a la venda les butlletes de la panera de Festa Major del Vendrell

Administradors i administradores ja fa temps que preparen Santa Anna 2023

Administradors i administradores de Santa Anna | ASA
per Redacció, El Vendrell | 6 de desembre de 2022 a les 11:34 |
Els administradores i les administradores de la Festa Major del Vendrell Santa Anna 2023, ja tenen a punt la gran Panera de Nadal que es sortejarà enguany i que està formada per les donacions que han fet prop d’un centenar de comerços de la vila.

Aquest any, la panera s’exposa a l’aparador de Cal Català, a la Plaça Nova, que han cedit per l’ocasió. També s’han posat a la venda les butlletes per accedir al sorteig, que tenen un cost de tres euros, que aniran íntegrament al pressupost de la Festa Major, i estaran repartides en diferents punts de venda del Vendrell.


Aquests comerços són: L’Astre, Perruqueria Els Colors, Llibreria Mitjans, 7 de vi, La Rectoria, Bar Estepa, Braseria Xabela, Penya Bètica, Mercat Municipal del Vendrell, Regidoria de Festes.

La butlleta guanyadora de la Panera serà la que coincideixi amb les tres últimes xifres del primer premi del sorteig de la Grossa de Cap d’any 2022. En cas de quedar desert, o que en el termini de 15 dies després del sorteig no s’hagi recollit, es designarà butlleta guanyadora la que coincideixi amb el segon premi i succesivament fins el cinquè premi fins a designar la butlleta guanyadora.


Aquest és el primer acte oficial que fan els administradors i administradores ,d’enguany que porten ja molts mesos treballant per a la futura festa. Tot i això, més endavant en un acte especialment dissenyat per això. L’equip d’aquesta propera Festa Major està format per: Judit Cañellas, Anna Pizarro, Blai i Pemi Rovirosa, Joan Josep Rovira Valls i Marta Totusaus.

 

Participació