1 de 10
SOCIETAT

Arriba la tercera edició de la campanya de les arbocetes

L’ajuntament de l'Arboç repartirà fins a 60.000€ per dinamitzar el comerç local

Arbocetes | AA
per Redacciô, L’Arboç | 4 de desembre de 2022 a les 11:43 |

L’Ajuntament de l’Arboç posarà en marxa la tercera edició de la campanya comercial “L’Arboç és centre comercial, El nostre comerç, el millor regal” amb l’objectiu d’incentivar la reactivació del petit comerç, els serveis i l'hostaleria local. Després de l’èxit de les campanyes dels dos darrers anys, que es van ampliar durant dos mesos més, enguany des de la Regidoria de Promoció econòmica s’estima que aquesta campanya tindrà un impacte positiu de més de 100.000€ pel comerç local. 

Aquesta serà la tercera edició de la campanya de dinamització comercial per ajudar d’una manera directa a les famílies i també el comerç i serveis de proximitat durant la campanya de Nadal i fins al 30 de gener de 2023. Amb aquest objectiu l’Ajuntament entregarà fins a 60.000€ en Arbocetes la moneda local que va crear l’Ajuntament, a les famílies del municipi que podran gastar durant el temps que duri la campanya, del dilluns 17 de desembre al 30 de gener, en els comerços que hi participin. L’Ajuntament entregarà a totes les famílies arbocenques vals en Arbocetes per valor de 20€ a 50€ per unitat familiar, depenent del nombre de membres. 

En aquesta edició com l’any passat, hi hauran 4 tipus de vals d’arbocetes, tots de 5€, segons la tipologia de servei: Alimentació, Salut i estètica, Comerç al detall i Restauració. 

Per aconseguir les Arbocetes , un membre de la unitat familiar podrà recollir els vals amb el DNI, NIE o Passaport a partir del dijous 15 de desembre, presencialment, a la Casa de Cultura i al Poliesportiu, segons el carrer on s’estigui empadronat. Properament informarem dels llocs i horaris de recollida. També es poden sol.licitar per Internet a través del web municipal: www.arbocenc.org i es rebran per correu electrònic. 

Per la seva banda, els comerços participants, recordem que s'han de registrar a través de l'app "l'Arboç de butxaca", hauran de posar un cartell que proporcionarà l’Ajuntament on s’informarà que és un comerç adherit a la campanya i que accepten Arbocetes d’una de les 4 tipologies. A la web muinicipal arbocenc.cat hi haurà la llista actualitzada amb tots els comerços on es poden gastar les arbocetes. És important recordar que el fet de participar en aquesta campanya no suposa cap cost econòmic pel comerç. L’Ajuntament abonarà quinzenalment el valor dels tiquets a cada comerç.

 

Participació